Zázvorové osvěžení SodaStream Ginger Ale: Limitka, která má jiskru!

Představte si perlivý nápoj s jiskřivou zázvorovou chutí, která skvěle osvěží vánoční oslavy, přátelská setkání i běžné dny. Právě na oblíbenou chuť zázvoru vsadil SodaStream ve své limitované vánoční edici Ginger Ale, která pro milovníky bublinek přináší hravé osvěžení bez tahání těžkých lahví. Tři varianty megapacku a samostatná sada designových lahví potěší nejen pod stromečkem.
Bílá dělá Vánoce
K Vánocům neodmyslitelně patří bílá barva, a pokud ji letos neuvidíte venku, může zářit alespoň pod vánočním stromečkem. V limitované edici Megapack ART White Ginger Ale najdete exkluzivní bílý model výrobníku ART, který se na českém trhu běžně neprodává. Ke stylovému výrobníku s mechanickou pákou pro sycení vody přidal SodaStream i příchuť Ginger Ale. Vystačí až na 9 litrů svěží zázvorové limonády, což je dost i na vánoční párty nebo setkání s přáteli. Limitku skvěle doplňuje litrová lahev FUSE s designem Ginger Ale. Je vyrobená z odolného Tritanu, takže ji můžete bez obav mýt v myčce nádobí. V balení nechybí ani nová bombička se systémem rychlého uchycení Quick Connect, která usnadňuje vložení bombičky jedním zacvaknutím.

Limitovaná edice SodaStream GINGER ALE Megapack

 
Design, který neomrzí
Máte rádi moderní design, který zapadne do každého interiéru? Megapack TERRA Ginger  Ale bude pro vás skvělou volbou! Obsahuje výrobník TERRA v elegantní bílé nebo sofistikované černé a designovou litrovou lahev FUSE z Tritanu, kterou lze mýt v myčce. Nechybí bombička se systémem Quick Connect pro snadné a rychlé zacvaknutí a jako bonus příchuť Ginger Ale, ze které připravíte až 9 velkých SodaStream lahví zázvorové limonády. Díky tlačítku na vrchní straně, kterým regulujete intenzitu sycení, si připravíte až 80 litrů osvěžující perlivé vody.

Limitovaná edice SodaStream GINGER ALE Megapack
 

 
Lahve na každý den
Chybí vám v domácnosti kvalitní nápojové lahve? Sada lahví z edice Ginger Ale je ideální volbou pro každodenní použití. Dvě opakovaně použitelné lahve o objemu 1 litr v tmavě modré a pískově krémové barvě nahradí tisíce jednorázových a do vaší domácnosti tak přinesou nejen styl, ale i změnu k lepšímu. Jsou vyrobené z odolného Tritanu, který neobsahuje zdraví škodlivé bisfenoly a má vysokou odolnost proti nárazům, teplotám i působení slunečního záření. Lahve jsou vhodné do myčky nádobí.

 
 
 
 
Kontakt pro média: 
Hedvika Přibová                                                                   
PHOENIX COMMUNICATION                                               
110 00 | Praha 1 | Opletalova 919/5                                   
hedvika@phoenixcom.cz                                                     
+420 774 273 821
 
 
O značce SodaStream
SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami co do počtu vypitých litrů*. Firma se od svého počátku datovaného do roku 1903 soustředí na ucelenou nabídku výrobníků domácí perlivé vody a souvisejícího příslušenství. Jejím cílem je nabídnout příjemný způsob přípravy vlastní perlivé vody v pohodlí domova místo tahání protivných plastových lahví a následného vynášení hromad plastového odpadu. Počtem stisknutí výrobníku si zákazník sám volí výslednou perlivost vody a přidáním čerstvého ovoce má možnost vytvořit lákavé pití bez zbytečných cukrů či sladidel pro sebe i svou rodinu. Litr vlastní domácí perlivé vody přitom vyjde na velmi příznivou cenu 2,99 Kč, takže si za pohodlí nemusí zákazník zbytečně připlácet. Kromě svého pohodlí navíc používáním každého výrobníku domácí perlivé vody SodaStream domácnosti ochrání přírodu v průběhu tří let přibližně před 2 500 prázdných PET lahví od nápojů. Pro další informace a novinky navštivte adresu www.sodastream.cz.
 
* Zdroj: Porovnání firemních dat s výzkumem trhu balené vody za rok 2014 společnosti Canadean.
Zpět na SodaStream Blog